Hypotéka bez registrů a bez dokládání příjmů

Svět financí nás už dávno pohltil. Možná si myslíte, že tomu tak není, ale neplatíte každý den něco penězi? Nebo minimálně jednou za měsíc? Kolem financí se točí celý svět a také celý náš život, i když si to nechceme připustit. Na financích jsme závislí, protože kdybychom nebyli, tak můžeme žít zrovna v pralese a ne v civilizovaném světě. Půjčky a úvěry se poskytují neustále a to buďto lidem, formou spotřebitelského úvěru nebo podnikatelům formou podnikatelského úvěru.

peníze v ruc

Nyní se budeme bavit o podnikatelských úvěrech. Ty najdete v nebankovním sektoru pod názvy hypotéka bez registru nebo také hypotéka bez doložení příjmů. Proč zrovna tyto názvy? A proč zrovna nebankovní společnosti? Banky jistě všichni znáte, ale nebankovní společnosti taktéž poskytují půjčky a úvěry. Jednoduché půjčky na pár tisíc, kdy neručíte žádnou nemovitostí a peníze můžete využít jakýmkoliv způsobem, můžete získat až několik stovek tisíc. Nebo formou hypotéky, kdy ručíte nemovitostí, dáte ji takzvaně do zástavy a vyplatí se vám až 70% z její hodnoty.

Podnikatelské úvěry, u kterých se ručí nemovitostí, v případě nebankovních společností se nazývají americká hypotéka bez registru, hypotéka bez registru nebo bez doložení příjmu. Co to znamená? Jedná se o výrazy, které jsou spojené s vlastnostmi daných produktů, což znamená, že bez registru značí, že se nekontrolují záznamy v registrech dlužníků. Pokud máte záznam, tak nemusíte panikařit. Záznamy se sice kontrolují, ale právě nebankovní společnosti je tolerují, takže i přes záznam úvěr můžete získat.

podnikání podání ruky

U nebankovních úvěrů nevadí ani nízké daňové přiznání podnikatelů, takže nevadí ani nízké příjmy. Stačí, pokud klient prokáže, že dokáže splácet a vlastní patřičnou nemovitost, kterou může dát do zástavy, když se jedná o hypotéku.

Doba splatnosti může být nastavená až na 30 let. Nízká úroková sazba je vždy samozřejmostí, v této oblasti nebankovní společnosti už delší dobu konkurují bankám.